Concept

In ons centrum streven wij ernaar 'wonen' en 'zorg' op een harmonieuze wijze te laten samengaan in een beschermende omgeving, waarbij elke bewoner toch de gewenste vrijheid en privacy geniet.

Daarom stimuleren wij het sociale contact, dit zowel met de directie en het zorgteam als tussen de bewoners onderling. Met dit doel organiseert ons uitgebreide en professionele team van ergotherapeuten en kinesisten op geregelde basis allerlei sociale, culturele en sportieve activiteiten, zowel binnen ons centrum als buitenshuis. Ook is op elke verdieping een aangename ruimte ingericht, waar de 'buurtbewoners' even gezellig kunnen samen zitten of een groepsactiviteit kunnen uitoefenen.

Bij de afwerking van het onthaal, het restaurant, de bar, de kamers en gangen is zo veel aandacht besteed aan inrichting, warm kleurenpalet en moderne verlichting, dat zowel een stijlvolle hotelsfeer als een gezellig thuisgevoel gecreëerd wordt.

Het volledige gebouw is rolstoeltoegankelijk, inclusief de kamers en ruime badkamers.